REVISTA "CAPAÇ" DE LA FUNDACIÓ MAP

REVISTA «CAPAÇ» DE LA FUNDACIÓ MAP

Per dir-ho ras i curt la Responsabilitat Social Corporativa #RSC d’una empresa és el seu compromís vers la societat més enllà del que estableix la legislació vigent.

#XCCFoto té molt clar des de l’inici de la seva activitat que la #RSC és important. Per això, col·laboro regularment de forma totalment gratuïta amb diverses entitats i organitzacions de marcat perfil social ajudant-les a aconseguir els seus objectius i resultats.

Un exemple d’això va ser la cobertura fotogràfica per part d’#XCCFoto de l’entrega de premis del III Concurs literari Jordi Pujiula que va tenir lloc el 20 de maig passat, a la Sala Josep Maria Anglada de la Biblioteca Lambert Mata de Ripoll.

El concurs, que pretén lluitar contra la discriminació que pateixen les persones afectades per problemes de salut mental, va tenir una participació de 37 persones d’arreu de Catalunya! i el va guanyar l’Òscar Pujol amb el text “Malalts però dignes”.

#XCCFoto va cedir gratuïtament, tant a la Fundació MAP com al Centre de Dia i Salut Mental del Ripollès, la sèrie de fotografies que documentava l’esdeveniment.

Com a resultat d’aquesta cessió, la secció “L’Altaveu” de l’edició de setembre de la revista “Capaç” de la Fundació MAP s’il·lustra amb una fotografia de grup dels premiats i el jurat del concurs.

Dit això, us recomano la revista tant per la temàtica centrada en el món de la discapacitat – o com molt bé diuen els mateixos professionals del MAP, de les diferents capacitats – com pel seu cuidat disseny que facilita l’accés a la lectura de cada article amb un apartat de lectura fàcil.

És una revista quadrimestral amb un tiratge d’uns 400 exemplars a la que us podeu subscriure per només 6€ anuals i us l’enviaran a casa per correu.

Podeu trobar molta més informació tant de la revista com de la fundació MAP punxant aquí.