"Amunt" s'exposarà a la Bilioteca Lambert Mata de Ripoll tot el mes de maig.

«Amunt» s’exposarà a la Bilioteca Lambert Mata de Ripoll tot el mes de maig.

Emmarcada dins dels actes culturals de la Festa Major de Ripoll 2018, la biblioteca Lambert Mata exposarà el projecte de fotografia documental d’autor «Amunt» durant tot el mes de maig. (Entre les imatges exposades n’hi haurà dues d’inèdites, mai exposades anteriorment)

La inauguració serà el divendres, dia 4 de maig a les set de la tarda a la sala Josep Maria Anglada de la mateixa biblioteca. Hi esteu tots convidats!!!

Durant l’acte d’inauguració parlarem tant de les motivacions de documentació i denúncia del «turisme de masses» que em porten a desenvolupar el projecte, com del procediment d’obtenció de les imatges.

La forma del fons és bàsica per poder provocar a l’espectador exactament el que desitjo. Un punt de pausa, de reflexió personal davant de cada imatge. I encara més, una reflexió subjectiva de com cadascú de nosaltres fa turisme.

«Amunt» és un projecte de fotografia documental de llarg recorregut. D’anys d’execució … i de moment continua més viu que mai. El turisme massificat sembla no tenir aturador.

Podeu trobar tota la informació del projecte aquí: http://www.xcc.cat/projectes-dautor/amunt/

@bibliotecaripoll @xcalvetcamats #XCCFoto