Visita al DocField2018

EL dijous passat vam visitar algunes de les exposicions del @DOCFieldBCN amb els alumnes del Curs de Fotografia General Digital del Centre Cívic de Fàtima d’Igualada ( @ajigualada )

Vam anar al @PalauRobert on hi ha els següents projectes:

  • «L’empremta familiar» , de la fotògrafa Nancy Borowick
  • «Senior Love Triangle» de la fotògrafa Isadora Kosofsky
  • i «Retrat de família», una instal·lació fotogràfica col·lectiva fruit de la convocatòria oberta a fotògrafs professionals

Les tres anteriors són molt interessants, però això no és tot, a més a més també podeu visitar:

  • “Creadors de consciència. 40 fotoperiodistes compromesos”, que és una altra col·lectiva de fotoperiodistes espanyols arrisquen la seva vida en conflictes bèl·lics, desastres naturals o règims autàrquics.

Cartell comercial del DOCfieldBCN2018 a l’entrada dels jardinets adjunts al Palau Robert. La imatge correspon al projecte «Senior Love Triangle» de la fotògrafa Isadora Kosofsky ( Foto: Jaume Casellas )

 

Als jardinets adjunts al Palau Robert s’hi exposa el projecte «Senior Love Triangle» de la fotògrafa Isadora Kosofsky  Vam estar discutint sobre els drets d’imatge, el diferents tipus de tractament del color en fotografia, de composició, etc ( Foto: Jaume Casellas )

 

Comentant amb els alumnes les fotos de la fotògrafa Nancy Borowick (projecte: L’empremta Familiar) (Foto: Jaume Casellas)

 

Comentant l’exposició “Creadors de consciència. 40 fotoperiodistes compromesos”, l’altra mostra col·lectiva que tot i no formar part del DOCfielfBCN és interessantíssima. (Aquí parlàvem sobre el revelatge/postprocessat de les imatges) (Foto: Jaume Casellas)

 

Comentant l’exposició “Creadors de consciència. 40 fotoperiodistes compromesos”, l’altre mostra col·lectiva que tot i no formar part del DOCfielfBCN és interessantíssima. (Analitzant la perspectiva, i equip tècnic necessari per a fer segons quin tipus de fotografies, i argumentant sobre l’ètica del fotoperiodista professional a l’hora d’actuar davant de les situacions límit que està documentant) (Foto: Jaume Casellas)

Us recomano moltíssim que les visiteu totes, són gratuïtes i val la pena aprofitar que tenim l’oportunitat de veure projectes i imatges com aquestes a casa nostra.

Us poso a continuació l’enllaç a la web del festival i del Palau Robert on podreu trobar tota la informació, horaris, etc.

  • https://docfieldbarcelona.org/
  • http://palaurobert.gencat.cat/ca/inici