Obsolet?

Obsolet?

Obsolet? Que vol dir que un objecte és obsolet?

Quan deixem d’utilitzar un objecte, peça de roba, etc, realment ha arribat a la seva obsolescència ? Jo sospito que no, que això no és cert.

Penso que a la societat consumista actual en la que estem immersos provoca que escurcem la vida útil real de molts productes. Els deixem d’utilitzar quan molta altre gent ( del segon i tercer món … per exemple ) encara no ho farien. Potser els repararien o simplement continuarien utilitzant-los més temps.

Provem-ho !

Faré una foto d’alguns d’aquests objectes d’us personal just abans de començar a utilitzar-los, i una altre el mateix dia que decideixi deixar-los de banda o llençar-los. Amb aquestes dues imatges podrem muntar, amb el temps, díptics dels productes on hi apreciarem les conseqüències de la utilització així com, l’estat físic de l’article en aquests dos moments tant concrets.

Aquest és un projecte de fotografia d’autor amb data d’inici, però sense data final. Ja veurem com va evolucionant.

En principi només podrem veure fotografies d’articles o productes nous de trinca, però amb el temps aniran sorgint els díptics. En definitiva es tracta de fer-nos una mica d’autocrítica consumista. Potser si veiem les dues fotografies ens adonarem que deixem d’utilitzar alguns productes no pel seu desgast si no per què volem.

Servei de fotos de carnet per 10,00 € ! PUNXA AQUÍ PER A MÉS INFORMACIÓ !