Avui una recomanació en forma de fotollibre: PAIN de Toni Amengual

Avui una recomanació en forma de fotollibre: PAIN de Toni Amengual

Voleu un llibre de fotografies que us obligui gairebé a fer un exercici masoquista per disfrutar-lo? Si? Doncs no us ho penseu més, a PAIN, textualment hem d’estripar els fulls per gaudir-lo!

Després de la presentació del llibre a l’escola de fotografia IDEP de Barcelona, el 23 d’octubre, ja no en vaig tenir cap dubte. PAIN havia de formar part de la meva petita col·lecció de llibres de fotografia.

El Toni Amengual, a part de moltes altres coses, és professor d’IDEP. Per sort, n’he pogut rebre algunes lliçons, d’ell, i de la Tanit Plana, i del Moritz Neümuller, i del Jon Uriarte, i del Txema Salvans, i del Joan Roig, i del Ferran Izquierdo, i de … etc, etc. És clar, formar part d’una llista com aquesta no és qualsevol cosa, i el Toni hi encaixa perfectament.

Per un alumne veure que un professor és competent a l’aula és interessant, però que pugui veure els resultats d’aquesta competència fora d’ella encara ho és més!

Vinga prou de propaganda! … us penjo un petit foto muntatge que il·lustra tal i com jo vaig rebre a casa el PAIN i com he començat a “destripa-rlo” i a gaudir-lo. Així podreu jutjar vosaltres mateixos.

Per si en voleu saber més aquí teniu algunes dades pràctiques:

PAIN de Toni Amengual: ISBN: 978-84-616-8351-2

Autor: Toni Amengual, pàgina web: http://www.toniamengual.com/

Dissenyat per Astrid Stavro i Pablo Martín (Altlas).

Imprimit per Gràfiques Orient, Barcelona.

A les xarxes socials podeu seguir el Toni a Facebook: @Toni Amengual, Twitter: @Toni_Amengual i Instagram: @Instagraamengual, o bé també podeu fer cerques amb l’etiqueta #PAIN a veure que trobeu!