M0001 Calaf – St.Martí de Tous – Calaf

Extracte de la ruta Motard M0001: Calaf – Sant Martí de Tous – Calaf

Mapa M0001

Dades bàsiques:

  • Lloc de sortida / arribada: Calaf / Calaf ( ruta circular )
  • Distància total: 76,4 kms
  • Durada de la ruta sense parades: 1 hora i 30 minuts
  • Durada de la ruta amb les parades recomanades: 2 hores i 30 minuts.

Comercial_DSC1756_1024px

  • Breu descripció: Activitat Motard ideal per qualsevol matí o tarda. La ruta transcorre per carreteres locals, però perfectament asfaltades i senyalizades ideals per la pràctica Motard d’oci.

Ruta recomanable per a qualsevol època de l’any. Sortida de Calaf direcció Igualada, baixada per la carretera local “Les Maioles” on s’hi celebra anualment la “Pujada a les Maioles” puntuable pel Campionat de Catalunya de Muntanya. Enllaç amb carretera local per dirigir-nos fins a Sant Martí de Tous on us recomanarem lloc per esmorçar, i fins hi tot plat especial de la casa que no podem deixar de tastar. Després d’esmorçar reprenem la ruta per seguir fins gairebé a Santa Coloma de Queralt. Girem a la dreta per començar la pujada fins al port de “La Panadella”. Passem per Sant Guim de Freixenet i per sota dels grans aereogeneradors d’energia elèctrica. Tram de revolts en carretra bén asfaltada retornar a Calaf.

  • Documentació disponible: Descripció detallada de la ruta (road book), tracks GPS, arxius .kml i .kmz per a GoogleEarth amb mapa de ruta i gràfic d’altimetria del trajecte, dades i telèfons de contacte de tots els llocs recomanats, benzineres, restaurants, activitats alternatives de la zona, activitats culturals, museus, institucions, dates de festés i d’especial interès de la zona …

Per qualsevol dubte, o per obtenir-ne tota la documentació detallada via mail o en paper podeu contactar-me a:

Xavier Calvet Camats

Telèfon :  +34 696 646 744

Mail:         xavi@xcc.cat

o bé mitjançant el següent formulari:

El teu nom (obligatori)

El teu e-mail (obligatori)

Assumpte

Missatge

Saps que és Meetup??? La forma més senzilla de fer el que t'agrada! aquí.