COL·LABORACIÓ AMB ANOIA MAGAZÍN

COL·LABORACIÓ AMB ANOIA MAGAZÍN

Bones noticies!

A partir d’ara XCC.CAT col·laborarà amb la revista Anoiamagazín amb l’article mensual “Postals de l’Anoia”. La revista d’edició mensual i cobertura comarcal està adscrita a l’AMIC (Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació), i basa el seus continguts en oci, cultura, gastronomia i comerç de proximitat.

anoiamagazin_BaixaQ_72ppp_800px_003

Podeu aconseguir Anoiamagazín gratuïtament en paper a gran nombre d’establiments de la comarca, i també a diverses plataformes virtuals per exemple iquiosc i issuu.

A Calaf concretament la podreu trobar a Casa Florentina i al Casal de Calaf, entre altres llocs, puntualment els primers dies de cada mes.

A partir d’ara, doncs, a cada edició hi trobareu un article que combinarà dues de les raons de ser d’XCC.CAT:

  • El turisme
  • i la fotografia.

Per una banda l’article inclourà un text explicatiu d’algun lloc, element o festa d’interès turístic/cultural de la comarca, i per l’altre una foto-postal il·lustrativa.

anoiamagazin_BaixaQ_72ppp_800px_002

Però això no és tot! A XCC.CAT l’article es convertirà en l’entrada mensual “Anoiejant (amb càmera)on a més a més de tota la informació de la revista, i la postal, hi trobareu un text addicional amb comentaris rellevants sobre la fotografia, pel que fa a aspectes tècnics, curiositats, trucs, etc., i una taula d’informació pràctica sobre el lloc en qüestió.

I si encara en voleu més, podreu comprar les postals col·leccionables a la botiga on-line d’XCC.CAT, seriades i numerades com a impressió Fine-Art d’edició limitada.

En el moment en que ja tingueu la revista i primera postal col·leccionable disponible ja us ho faré saber via Facebook i Twitter! Estigueu atents!