Anoiejant (amb càmera) a ... Piera

Anoiejant (amb càmera) a … Piera

Article «Postals de l’Anoia» de la revista Anoia Magazín de febrer del 2018


UN C.A.P. AMB MUSICOTERÀPIA A PIERA

Un antídot al sobrepès?

El 16 de febrer del 2017, el llavors conseller de salut Antoni Comin, va inaugurar oficialment el nou Centre d’Atenció Primària de Piera.

L’arquitecte Esteve Puigdengoles va dissenyar i construir l’edifici entre els anys 2014 i 2016 tenint en compte l’opinió dels mateixos professionals que després haurien de treballar-hi. Es tracta d’un equipament de 1.760 m² que actualment dóna servei a unes 17.000 persones.

Addicionalment a les consultes per medicina general, pediatria, odontologia, atenció social, sexual i reproductiva, salut mental, etc., el centre és pioner en un projecte de tractament d’obesitat i trastorns alimentaris mitjançant la musicoteràpia.

L’equip de pediatria col·labora amb l’Escola Municipal de Música i, segons el mateix document del projecte, «l’espai és idoni per aprendre en família els hàbits alimentaris i de salut adequats».

Un bon dia per anar a Piera és el 28 d’abril, hi celebren la Diada del Sant Crist i la Fira, o el 8 de setembre per la Festa Major.

Jo us recomano una ruta arquitectònica per tota la vila que podreu trobar a la web de l’Ajuntament, afegint-hi la visita exterior al C.A.P. que protagonitza aquesta postal.


Fitxa turística de la proposta:

Municipi: Piera

Època de l’any recomanada: Tot l’any.

Dades de contacte útils:

Web: www.viladepiera.cat


Recordeu que podeu trobar totes les postals d’aquesta secció a la botiga on line XCC.CAT i llegir l’article d’aquest mes de la revista Anoia Magazín en aquest enllaç de issuu.