Anoiejant ( amb càmera ) a … Capellades.

Article “Postals de l’Anoia” de la revista Anoia Magazín de desembre del 2017


CAPELLADES

Molt més que paper !

Visitar Capellades és sorprenent. Segurament la majoria de vosaltres heu estat a Capellades de petits i és probable, fins i tot, que en alguna excursió de l’escola visitéssiu el Museu Molí paperer, oi que si?

Us recomano que hi torneu. Que revisiteu el museu i us deixeu perdre per indrets com el Parc Prehistòric Abric Romaní, la Cinglera del Capelló, la Font Cuitora i la de la Reina, La Bassa, l’església de Santa Maria, la Casa de la Vila, etc… no s’acaba mai la llista.

CapelladesUn bon lloc per començar la visita són els jardins del poeta i sacerdot català Mossèn Pere Ribot, situats just a sobre de la cinglera i on es troba la font del Tall de Meló.

Passejant-hi podreu gaudir d’unes vistes meravelloses sobre el riu Anoia. La ruta que recorre la cinglera del Capelló passa just per sobre el jaciment arqueològic de l’Abric Romaní, una visita molt recomanable també.

I si encara no en teniu prou, podeu visitar incomptables rieres, recs, rescloses, rodes d’aigua, safareigs, séquies i bagants.

 


Fitxa turística de la proposta:

Municipi: Capellades

Època de l’any recomanada: Tot l’any.

Telèfons i dades de contacte útils:

Ajuntament de Capellades
Telèfon: 93 801 22 16
Web: http://www.capellades.cat/


Recordeu que podeu trobar totes les postals d’aquesta secció a la botiga on line XCC.CAT i llegir l’article d’aquest mes de la revista Anoia Magazín en aquest enllaç de iquiosc.