Anoiejant (amb càmera) a … CABRERA D’ANOIA.

Article “Postals de l’Anoia” publicat a la revista Anoia MagazínzA

Vinyes i terra de cabres

Els cellers Mas dels Clavers i Can Feixes són molt coneguts a Cabrera d’Anoia. Elaboren vins i caves que es comercialitzen aquí i a fora. De fet, exporten gran part de la seva producció a països com ara Canadà, Bèlgica, Alemanya, Estats Units, Japó, Suïssa i Holanda entre d’altres.

Però no cregueu que tot és vinya a Cabrera; ni de bon tros!

Tal com la toponímia del municipi indica, Cabrera d’Anoia deu el seu nom a la referència d’aquesta zona com a “Capriaria”: terra de cabres.

És molt curiós experimentar el contrast que significa passar d’una orografia trencada, plena de torrents, senders costeruts i salts d’aigua; que caracteritza la major part del municipi, a les planes on es cultiva la vinya i que fan de porta d’entrada al Penedès.

En una altra postal ja parlarem dels salts d’aigua. Que no sigui dit!

+info: www.cabreradanoia.cat